Friday, July 11, 2008

Jalan-Jalan ke Kuala Selangor/Bukit Melawati

Last Sunday (13/7/2008) , went to Kuala Selangor to visit Pak Ngah (Faizal's uncle). Dia buka kedai makan kat sana..apa lagi..masa pergi tue waktu tengahari..apalagi..pulun la dulu..perut berkeroncong. Kedai makan dia depan Bukit Melawati..after makan kami ke Bukit Melawati naik train, tak silap..tambang untuk dewasa RM3, kanak-kanak RM1. Tengok tempat bersejarah..then yg tak bestnya banyak kera ok ...aku takut...geli...mcm2 perasaan la..tapi budak-budak ni suka aje..tambah lagi tok dia orang nie...tak kesah..siap belikan makanan utk kera nie..kera ni pandai kopek kulit kacang dan makan kacang panjang..cuma takde sambal belacan aje lagi..hehehehhe

Fara masa nie takut..then lelama berani laks...

Ini masa nak naik train..siap berposing laks si fara ni ngan tok jang dia...
Takde gambar lagi la..nak tunjuk..sekian...heheheheh


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin