Wednesday, April 14, 2010

Banyak dugaan

Terasa banyak sangat dugaan yg ku tempuh sebelum pergi bercuti...kawanku yg suppose to go wif me tak sihat..hope she is doing fine before our trip...insya'allah...dengan accommodationnya lagi yg tak berbook-book.harap hari nie dpt gak book and pay for deposit..setelah beberapa hari ...wei..aku tak suka la last minute book...hotel penuh la...nasib baik flight dah check in via web semalam....able to book so that semua kat sit next to each other...Ya Allah..permudahkan la segala urusan kami...dan perjalanan kami...biar selamat pergi dan selamat balik...Amin

Nak tahu ke aku nak kemana? Cuti-cuti Malaysialah...ke Kuching visiting a fren of mine...Going they wif my kids and a fren...hubby tak ikut...ni rombongan Mama Azlina,,,hehehehehhe

Tried to find a budget hotel..since siangnya penuh aktiviti..jadik nak cari budget hotel la...cuma nak rehat n tidur kan...pergi pun 4 days n 3 nites...lama tue...hotel kat sana semnua mahal-mahal...jadik kena carik yg murah aje laaa...

This is my 2nd time to Kuching...tapi dah lama sgt dah....for my kids...1st time naik plane..1st time ke Kuching...n its also for my son, Amirul's birthday gift...dia kata this is the best gift ever...

Sapa tau kat mana tempat yg sesuai utk rehat n tidur?? need help laaaa...

Till then...kalau ada masa aku update dari Kuching...kalau takde korang tunggu aje la ok...


love always,
Mama Azlina
=)

Saturday, April 10, 2010

Jenjalan...

Lately ni..jarang nak mengupdate blog nie..sibuk sesangat....bila balik umah..dah penat...tak larat nak tengok PC lagi...seharian bekerja...sabtu n ahad aje la masanya..itupun sibuk wif kerja rumah...hmmm....tak boleh nak jadik blogger tegar lagi laaa...
sekarang ni masa utk jenjalan blog kengkawan...harap korang terus mengunjung blog nie yea...walaupun takde cerita...



love always,
Mama Azlina
=)

Tuesday, April 6, 2010

Maaf...

Perlukah meminta maaf jika kita tak bersalah? Kita juga mangsa keadaan...Perlukah ada ego dan sakit hati......perlukah minta maaf?? sedangkan Nabi Muhammad s.a.w pun boleh ampun kan umat...kita nie sesama manusia...tak boleh kah meminta maaf..siapakah yg harus memulakan dulu....yg lebih tua atau yg lebih muda harus memulakan langkah dulu? aaahhh...stress dibuatnya....

apa motif nie??


love always,
Mama Azlina
=)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin