Friday, July 31, 2009

Maxis Broadband


Maxis broadband teruk betul connectionnya lately nie..kalau aku tak mengupdate tue..maksudnya broadband punya issue la....tension gak dibuat...malam la aku nak khatam blog korang....tapi pabila malamla dia buat hal
aku harap korang terus menerus terjah blog aku ni k?..

aku ttp akan bercerita bila connection back to normal..insya'allah ....



Sunday outing

hai..kali nie aku nak cerita pasal our sunday outing...kami ni bila weekends aje lambat bangun..heheheh..ganti tidur la katakan..termasuk la maknya, paknya..semua la...si amirul aje takde coz..pakngahnya took him on Saturday evening to watch football..selangor lawan pahang..tak sia2 gi stadium shah alam...selangor 5..pahang 1....s

So, on sunday ..tinggal la kami berempat..kami cadang nak gi jenjalan...we were out at 6pm..jalan2 sampai wangsa maju..then balik dinner kat rumah...bukan kat umah la..aku tak masak..kat kedai dekat rumah..silap la..hehehheheh...jom kita layan gambar...



Us...







us again wif arianna's cheeky face..





ini kat kedai makan...dinner..tengah tunggu amirul...pakciknya hantar sampai kat kedai..n celebrate his birthday sekali..sorry ah..achik makan kat kedai aje....nanti kita celebrate this 1/8 yea...



my babies....






ok...see u all again in the next story...
chio chin chau....Bye...

Thursday, July 30, 2009

Tak sihat....

Aku ke yang tak sihat? Anak2 aku ke? Bukan-bukan...it's my car yg tak sihat..sejak akhir-akhir nie semacam aje...dengan tingkat tak boleh function, ekzos rosak..dah macam motor bot lak...then pintu kena langgar...apa la malangnya keta ku nie..jom kita layan gambar nie...


ekzos ala-ala motor bot...


pintu kena langgar....









tingkap tak boleh function...






adakah sebab aku nak tukar keta ...keta nie jadik cam nie...kesian menengoknya...cubaan kan???

ok...kita jumpa lagi...Bye...

Tuesday, July 28, 2009

Jam Baru and Lunch


Hai semua..dah lama tak mengupdatekan....sorry la diri ni tak sihat sangat...tak larat...anyway..aku nak cerita yg aku kuar wif ayu the sun

Dah lama tak kuar lunch wif her..rindu bangat....iyela kan dia bestfren a.k.a colleague..walaupun sama building tempat kerja tapi lain department and level...so, mmg jarang jumpa....Hari tue kat ofis kita org ada swatch sale..ramai siut yg membelinya...termasuk kawan aku nie...murah tue...50% disc...meh kita layan tengok gambar nie...jam nie agak susah sikit nak pakai...kita layan aje la yeaaaaa....


tengok penuh kesungguhan si dia...





ini la jamnya..susah bebenor menengoknya...










tengok mimik geram si dia nie...kesian tengok...mencuba selagi boleh..dia terlua nak kat SA tue camana nak pakai...












akhirnya dia berjaya juga..tengok muka kegembiraannya...



ini la jamnya..cantik kan? sesuai ngan baju yg dia pakai sekarang....





Kami lunch at jj maluri ..makan kfc...dah lama tak makan kat sini...makan produk baru which is macaroni cheese..sodap..Ayu belanja..thanks ayu...i lap u.............semoga murah rezeki..insya'allah...



ini macaroni cheese..sodap..makan wif chese wedges and popcorn...mmm..yum..yum...





ini wajah kegembiraan sebab dpt mengisi perut yg lapar..aku seperti biasa takde gambar...segan tue...








ok...aku nak chiiow dulu..kita jumpa lenkali ok...

Bye...

Sunday, July 26, 2009

Junior Photographer

Hi semua....

Hari nie aku nak bercerita pasal si abang..dia gemar tul ambik gambar...siap disuruhnya adik nya posing bagai..bakal photographer kot...i think sebab sekolah dia ada sidang majalah..tu yg buat dia excited..apa2 aje la bang..asalkan..ko rajin berusaha...

Hah..sesapa yg nak jadik mentor abang ni..boleh la..mana tahu esok2 leh jadik photographer yg terkenal...suatu masa nanti..insya'allah...

Jom layan tengok gambar dulu..



si adiknya ikut aje apa yg abang dia buat...
ada mentor gitue..



























Harap terhibur hendaknya...chow chin chow....

Saturday, July 25, 2009

Happy 59th Birthday Mom

Salam..semua..

Hari ni aku nak cerita pasal my mom's birthday which jatuh on 17th July..Kami sekeluarga, my youngest sister, mom and dad gi convoi ke 1 steamboat restaurant kat Sunway..restaurant nie dekat Sunn Inns hotel near sunway lagoon..This is the 1st time kami gi tempat nie..tapi for suhana dah berkali-kali dia dtg...Cuma tina aje takde coz last week tue dia dah mai dah..so, takpe la kot...

Restaurant nie konsepnya ala buffet..mcm2 ada...tapi main course is steamboat la..they served chicken soup and tomyam..ok la..murah pun murah...rm19 for adult, rm8.90 for children, children below 7yrs free. eat all U can...tempatnya cosy..siap beraircond lagi..banyak dessert antaranya ice cream, abc, longan with lychee..sodap...best la...

Jom kita jamu tengok gambar...




My dad..dah lama tak bawak dia kuar makan..seronok gak...tapi tak boleh selalu kesini..dia ada gout...actually tak leh makan seafood..tapi my mom n dad suka makan steamboat..bawak aje la..cuma kena control sikit la makannya...



Aku secretly beli cake to celebrate my mom's birthday..aku beli kat baker's cottage kat umah aku nie..sodap gak cakenya...tak la mahal sgt...bought a small one coz dorang nie mana nak makan yg manis-manis...once a while okay la...



tengok sibuk makan...








yg nie sauce and etc....




the soups..chicken soup n tomyam..segala macam seafood ada..balitong, ketam, udang...n banyak lagi...they enjoyed...



mom..is being mom..tengok kami org cukup makan tak...eventhough i cakap kat dia"Mom...takpe..kami boleh ambik sendiri.." tapi tak..dia yg bangun ambik things utk letak dlm soup..sampai my dad kata "sudah la tue...takut nanti tak habis...kalau nak boleh ambik lagi.".then baru dia sit quitely enjoy her food...itu yg aku cakap..mom is always a mom..kat mana2 pun..







sempat berposing bagai...lepas makan semua..now is the time for us to celebrate her birthday..we also celebrated dad's father's day which kami tak sempat celebrate coz masing2 semua sibuk..sorry abah..tapi kami tetap ingat all the special days...we love u abah and mak!!





loving couple...potong cake sesama...actually we sang birthday song..mak kata sebelum tue tak yah nyanyi la..kita potong aje cake kat rumah..aku kata tak best la...





seperti biasa gambar aku n darlingku takde..Kami "camera shy" hehehhe...









gambar fara ada..tak lupa...dia nie sibuk mkan udang aje...minum sup...makan cokelat...





ini brochurenya...tengok "all u can eat"..wow best..kena datang lagi nie...









Ok ..semua kita jumpa kat next diary k???

Bye...

Girls Day Out..

Aku dah lama tak kuar bertiga wif my sisters..yup i have 2 sisters same mom n dad...kami 3 d only charlie's angels...masa dulu2 dorang kata gitu..sebab kami adik-beradik gals aje...back to the story..kali nie kami berlima...my youngest sister-suhana, my 2nd sister-kartina and her daughter arissa and me wif fara...

Mula2nya kami singgah dihotel tempat Kartina bermalam...hubbynya ada conference di KL..depa tinggal kat Ipoh...ada conference for 2 days..so they stayed in Impiana Hotel near KL convention centre...Suhana drove us there...sampai hotelnya lebih kurang kul 11.30am..dia tak siap lagi...masih lepak wif arissa..rupanya nak naik kat bilik dorang ni..bukannya senang..ada security bagai...gi ascord kami sampai kat lift..then dia enter card kat pintu..only for the relevant level shj ye kengkawan..nak rewang2 tempat lain sorry tak boleh...

Then kami sampai kat biliknya...kami pun lepak sama coz tak decide nak gi mana...around 12 hubbynya balik..pun kami tak decide lagi kemana...dia nak packing bagai coz nak pindah hotel katanya...sebab takde swimming pool for kids...kat hotel ini cuma ada for adults aje...biliknya agak kecik sikit la...and its rm248 tak silap...ala lagipun Petronas yg bayar..apa dia kesah kan...They managed to get Concorde hotel nearby gak wif Kl convention centre...rate kat sana aku tak sure..sebab kami tak tunggu sampai dia check out..hubbynya yg settle semuanya..

jom layan gambar kat hotel dulu...

ini kat lobbynya...


yg nie kat dlm biliknya...







Posing bagai...



Tak tahu apa yg dia dah jumpa bawah meja tue...






About 12.30pm....aku ajak depa gi makan..makan kat mcdonald kat times square...kononnya gi sini nak lepak n masuk cosmo world..tapi bile tengok ratesnya..alamak mahal sgt...gaji pun tak masuk lagi..tak jadikla masuk..si arissa n arianna dah excited dah ni...tapi we managed to convince them that we are taking them to much2 interesting place...n of course murah bagai....so, nak tahu kami kemana...?? We went to Zoo Negara...sampai sana at 2pm....beli ticket..adult rate is rm15, child above 90cm is rm6..nasib baik budak2 ni tak sampai lagi 90cm..so free la...we paid rm45 for us only...ok la dari nak bayar kat cosmo which the rates is so much higher...kat sana adults is 32, child is rm20...so total rm52...nasib baik tak gi sana..hehhehe..jimat-jimat....



Me n my darling..Fara...







Tina n Arissa..







Gambar ni masa kat check in counter...topi arissa agak besar coz dia pinjam maksunya punya..as for Fara aku selalu bawak takut budak ni kepanasan...jadik si arissa sudah jeles...jadik kami bagi ajela dia pakai topi yg besar tue...dorang nie cam twins la...suka berebut...tak mahu kalah..


U all tau tak..train yg bawak kita gi jenjalan sekitar Zoo tue dah kena bayar...adult rm3, child 2 per ride..mahalkan..so we decided to bawak depa jalan..walaupun panas terik..sebab ...dorang boleh tengok animals dekat2...comel sgt keletah dorang nie...ada seekor beruk nie..namanya beruk jambul...jambulnya ala2 disikat dan letak gel..tegak gitu..so, dorang nie ada bagi remarks kat beruk ni..dorang kat jambulnya cam rambut abang Amirul, my 2nd son..hahahahha..kelakar...mmg pun..kekadang aje amirul rajin sikat rambutnya dan letak gel n buat rambutnya tegak gitu bila nak gi sekolah...kekadang tue malas...

Si fara agak agresif masa nie...dia tak takut langsung wif the animals..walaupun dah 3 kali pergi...2 kali tue masa dia tak kenal apa2 lagi..masa baby...ini dah kenal boleh la dia explore...Si Arissa at first agak berani gak..tapi bila dia dengar badak menguap ngan kuat sekali..dia jadik takut...n she cried..Fara suka mengejek ..lagila dia nak nangis...nakal kan...

We watched animal show at 3pm..seronok la gak walaupun sampai kat tempat tue agak awal..15 mins ..u tahu la bila budak2 dah boring..mcm2 la dia buat..sakit hati tengok...

bila sampai awal...aku snap la gambar dulu...



khusyuk tul dorang tengok animals tue buat show...








masa ni best...sea lion main bola..seronok tengok...bijak pulak tue animal nie...siap merajuk bagai..tak nak main kalau tak bagi makan n kalau tak clap...





After the show, aku dah kepenatan dah..aku kata jalan sikit lagi..then kita balik..jadik kami sempat melawat gajah, zirafah, flamingo, beruk, kuda, badak..tapi not lions..yg ni kami tak sempat nak pi..sebab dah penat sgt...so..kami check out dari zoo kul 4pm..naik keta semua tidur except the driver laaaaaaa...

So, apa kata kita enjoy tengok gambar2 ni dulu k!!

masa nie depa tengok tortoise...











ini masa dah habis show...











korang tahu tak nie apa? cuba teka..sapa betul ..akan ku beri hadiah...cepat..cepat..sapa cepat dia dapat..



ni Suhana..my youngest sister...single and available..mari-mari sapa nak buat calon adik ipar or girlfren or wife...







Ok..kengkawan..harap korang semua dah terhibur tengok gambar diatas..nanti aku cerita lagi k!!

Wednesday, July 22, 2009

Aksi bergambar


Salam..korang rindu kat aku tak? hehehhehe...Kali ni aku nak bercerita tentang Fara belajar melaram dan bergambar...selama nie rambut Fara tak pernah panjang..setakat atas bahu aje..actually rambutnya lebat...so setiap 1 bulan aku pasti gi salon trim rambut dia..mama dia tak pandai potong rambutla...harga potong rambut budak kecik rm5..ok la kan...walaupun tak banyak dia potong at least ada la gaya pompuan sikit anak dara aku nie...

since aku tak berkesempatan lagi nak gi trim rambut dia bulan nie...aku suruh aje abang ikat rambutnya...since si abang aje yg rajin melayannya...dia dengar cakap abg long dia...sebab abg longnya pandai ambik hati si fara nie....

Ok ..mari kita tengok aksi Fara melaram yea..hope u all enjoy!!



Macam2 fesyen dibuatnya..


Ini peace kononnya..dia baru nak belajar signs.








Fara and Abang Ngah....





Ok..takat ni aje la..sebenarnya tak banyak cerita yg nak diceritakan...hope semua terhibur...ma kasih!!

Bye...

Tuesday, July 21, 2009

Satu Suara,Satu Komuniti...

Mengapa kita berbeza

Ku tahu hatimu dipolusi benci
Kita harus bersama
Aku, kau, mereka, memahami, kompromi


Kita satu komuniti, satu arah destinasi
Hey generasi muda, usah kau bersendiri
Kita punya satu hati, satu cita satu jiwa
Kau aku dan mereka, kita satu nama

Dengan satu suara,
kita serupa, walau berbeza
Genggam semangat waja
Dan langkah bersama
Dalam rentak padu yang sama

It's the B to the E to the L I A
Let's keep our head up for better days
Do walk hand in hand if you understand
The message is to be together in this motherland

Where is the love that used to shine
In this darkest hour, we’re gonna be just fine
So let the love shines in your soul
This revolution is gonna be our destiny call

Dalam satu suara, kita tiada bezanya
Nyanyi lagu yang sama, rentak sekata
Dengan satu suara, kita janji menjaga
Kau, aku dan mereka, kita satu nama

Dengan satu suara
Kita serupa, walau berbeza
Genggam semangat waja
Dan langkah bersama
Dalam rentak jiwa yang sama

Sekiranya ku jatuh, terus bangunkan aku
Dan aku lakukan yang sama untukmu
Kau, aku dan mereka
Dalam satu irama, dalam satu cinta

eethu un valkai, un pathei, un eerthukaalam
(this is your life, your path and your future)
otremei veedum kai kodhe nadeethe vaa
(unity is needed, come walk hand in hand)
naalai maadrum un nadeetheyil
(tomorrow's changes is in your path)
en thola yen paala kuraalyil?
(my friend, why do it with different voices?)

RAP: KANTONIS [POINT]
我地国家应该一条心
(Our country should be one heart and one soul)
生活过得好, 最紧要我地大家开心
(Our lives are good and our happiness is important)
我地马来西亚社会真係惦
(Our Malaysian society is great)
无论遇到乜野困难, 我地一齐可以搞惦
(Whatever problems we face we can sort it out together)

Repeat Chorus [2X] [ALL SINGERS]

Pernah dengar tak lagu nie...best lagu nie..coool...n simple....shyiok betul dengaq depa nyanyi..seronok gitu...
Singers by: Bunkface, dina, ezleen, aizat, reshmonu, dayang, sofaz, andy..n ramai lagi..aku tak ingat la namanya....

Hope u all enjoys....

Sunday, July 19, 2009

Lagu from Yuna


Bestla lagu nie..jom kita layan...........

Dan Sebenarnya

Oh Bulan..
Enggan melayan diriku lagi
Pabila airmata membasahi pipi
Dan lagu lagu di radio seolah olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu

Dan sebenarnya ku mengharapkan di sebalik senyumanmu itu
Kau juga menyintai

aku

Ku enggan berpura pura ku bahagia
Ku enggan melihat kau bersama si dia
Oh ku akui cemburu
Mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu

Dan sebenarya ku mengharapkan

Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui

aku

Pabila kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar-benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air

Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih.. bersemadi untukmu

Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui

aku

Oh…

Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..

Aku rindu ..

Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku tak mampu .. tanpamu..

Saturday, July 18, 2009

Shout Award 2009







Korang tengok tak Shout Award semalam kat 8tv...bestkan..
What is Shout Award?

About The SHOUT! AWARDS 2009

The Malaysian entertainment scene has witnessed a great explosion over the past few years - creating opportunities to expand the already established and developing new platforms to fuel the thirst of the independent. Music has never been more innovative and brave. Radio stations have morphed into daring anchors championing new trends and new music styles. Films are exploring new depths in techniques, writing, and human emotion. Television is reaching new realms in drama and entertainment, influential in its ability to create instant celebrities, some going on to be real and credible superstars.

We live in exciting times where the world is just within our reach - our international potential pumped by the stark tunes of bands like Meet Uncle Hussein, Estranged, Pop Shuvit and Hujan; and our global recognition marked by movies such as Sepet and Mukhsin. Just 5 years ago, 8TV hit local TV screens for the first time with an unprecedented 8-hour coverage of a Rock The World concert, and continued on to provide a national audience for our musicians and artists, known and unknown, to explore their creative boundaries through shows like Homegrown and 8TV's Unzipped.

And now, together with other media practitioners with the same mission, Malaysia has truly created a supportive environment for its local entertainment scene.

It is time to highlight the journey of our rising Malaysian talent. The Shout! Awards is created to celebrate this journey with the support of Malaysia’s voice. And we’re going to have fun doing it. The Shout! Awards is a 2.5 hour TV special dedicated to give recognition to those who have made great impact and creative breakthroughs in Malaysian music, film, TV and radio. A first-of-its-kind awards show for these four industries, it aims to reward the most-deserving artists, actors, radio and TV faces, giving voice to all Malaysians to define the new cool.

Spanning 16 categories altogether with a total of 5 nominations in each, all nominations submitted will be determined by a panel of judges consisting of tastemakers and veterans representing the broadcast, music and film industry. Following which, the rest will go into the public’s hands, where they will be called to vote for their favorite personalities online on our website.


Tak sangka Upin n Ipin menang for the Best On Screen Chemistry Award...comel aje....
pembawa watak pun comel..baju pun comel..color pink gitu...

Hot chick award...goes to Marion Caunter..hot babe...cantik....

Tapi yg aku tak suka tue...microphonenya kekadang rendah sgt..kekadang tinggi sgt...tapi apa pun...mmg best...Baru tau siapa kumpulan Bunk face nie..yg abang dok cakap2 sebelum nie..lagunya sedap...
Padan la tadi petang jalan kat sekitar bukit Jalil ni jem...
bestnya kalau ada kat sini..boleh shout..............
Mmg best ..i think this is the 1st time..award ni diperkenalkan....
Mmg rock laa.....................

The ultimate shout Award winner is BUNKFACE....
wow....dahsyatnya...dah 2 kali menjadi pemenang....tahniah............

Friday, July 17, 2009

Rindu and Kesunyian..

Malam ni aku agak kesunyian without the kids..depa semua gi umah tuknya since this afternoon (17/7)....sebab pak ngahnya nak bawak amirul gi tengok ManU yg baru hari dtg ke Malaysia..kat kelana jaya katanya..dorang kan MU fan club...so derang gi la...esok amirul tak gi tengok MU play coz tiket dah habis.....n lagipun aku tak bagi coz..result teruk sgt..nasib baik takde tiket....abang and fara tinggal wif their tuk...boring la....

Darlingku pulak takde kat umah waktu nie...alaaaaaaaaaa...tak bestnya...nasib baik ada blog yg boleh jadik peneman....tapi tetap boring..and rindu wif them...Rinduuuuuuuuuuuu................

Ok..nanti aku cerita lagi k.......Bye...

Thursday, July 16, 2009

Pengalaman Bersalin

Pengalaman bersalinku berbeza wif orang lain...masing-masing punya cerita tersendiri..tul tak? Pengalaman aku masa melahirkan my little princess...mmmmm..... kelahirannya selepas 5 tahun...gap lama kan? dia beza 5 years with amirul and 10 years wif abang..

jauhkan...itula yg doc aku marah tue..dia kata kalau nak jarak pun jgnla sampai 5 yrs coz its like a new experience ..betul gak dia cakap aku dah lama lupa what's it likes bila contraction tue....bayangkan masa aku rasa contractions every 2 hours..aku masih lepak lagi siap gi jenjalan kat ikea...ikea kan besar keluasannya..mampu lagi aku berjalan...masa ini aku masih bercuti coz ada a few things yg tak siap lagi...mungkin lambat lagi nak bersalin...walaupun due date dah lepas...

i was on leave for a week..bila balik kerja on wed, 17/01/2007, masa tue kat opis we are in the midst of berpindah..of coursela aku tak angkat barang ke apa ...cuma gerak lebih kot...iyela dah seminggu tak kerja..jadik byk kerja la yg terbengkalai....tetiba aku terasa cam something pelik..then aku ke toilet..bila lihat rupanya aku turun darah...suspen gak masa tue..iyela takde experience turun darah..wif my two boys..pecah air...lagipun dorang kata kalau turun darah maksudnya lambat lagi...so aku mintak advise frm my frens..dorang kata pergila hospital jgn tunggu lagi..masa tue its about 3pm...i called my hubby by 3.20 pm he came..took me to the hospital..bayangkan my opis kat jalan tun razak..n the hospital kat serdang..nasib baik tak start jem lagi..aku sampai kat hospital around 3.45 pm...check in semua...then aku masuk kat pre labor room..dorang nak monitor baby's heart and movement..sebelum all of this incident..aku dah pernah kena tahan 1 week sebab...baby kurang pergerakan..so..dudukla hospital for a week..tension gak sebab tak sakit...

anyway..kita sambung cerita tadi...about 7pm...baru 3 cm bukaannya..so, doc kata go n makan dulu...tapi of course not allowed to go out la..cuma pesan kat hubby belikan aku nasi beryani gam kat putrajaya..about 7.30pm ..he came back wif the nasi beryani..sedap..dpt gak aku makan..sebelum labor....lepas makan..aku disuruh berjalan..depa kata utk senang lagi bersalin..so, i took their advise la...

Then contraction tue came by 1/2 jam sekali...then about 8pm..aku dimasukkan ke labor room. cantik biliknya...its pink in color...aku nie darah gemuruh sikit..takut babe...mana taknya..segala peralatan diletak atas meja wad...biliknya bersih...docnya perempuan tapi tak sempat dia nak sambut baby aku...ada kes emergency pulak dia kena buat operation..jadik baby aku disambut oleh chinese bidan yg peramah, lembut..i suka...she had 20 years experience of sambut baby nie..by 10.30 bukaan dah 9cm...by 10.45pm..came my baby to the world..my princess...n of course my hubby is allowed to stay wif me masa delivery time...dia dah ada experience dah..hehehhe...kesian dia..aku cekam tangan dia...sebab aku kesakitan..maaf darling..thank you for giving me the wonderful gift...



Fara Arianna bt Mohd Faizal, now she's 2 years and 6 months










Ok..nanti kita sambung lagi kay? bye...

Durian Lagi!!

Aku makan durian lagi..tapi kali ni kat selayang baru..rumah MIL...rumah darling aku...ingat tak entry green wedding..kenduri tue dekat umah MIL..so, lepas gi sana mkn lunch..lepak pulak kat MIL's hse sampai petang...

Kebetulan on 11/7 tue..birthday mak lang..mak yg jaga darlingku..yg ke 59...dia tak suka makan kek..her fav's is durian..so..we bought her durian...4 biji rm10...my darling bought 16 biji.. sodap..isi pun kuning semuanya...




MIL ditugaskan masak pulut n santan...l

FILku pun sesama join kami makan durian..





l


tengok la..ye..ye.aje darlingku kopek kulit durian nie...yg sebelahnya tue adik bongsunya..nampak lain kan?

epak2..borak2....seronok..walaupun lepas makan tue..kami tak semua yg balik umah nie...my darling's siblings ada 8 org..dia yg ke-6
sebelah aku nie..MIL ku..



Ok..nanti kita cerita lagi k?

Bye....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin