Friday, August 8, 2008

Muhammad Fakhruddin Arif-Mama & Abah's eldest son

He was born on 25/08/2008. Aku was expecting a girl but at my 5th month..doc cakap is a boy..tu la yg muka dia cam girl..betul...serius..masa kecik dulu..rambut dia curly ....very fair..with long eye lashes....sejibik cam girl....




Sekarang pun cam tue gak...muka tak berubah..siap aku kata ngan dia.."abg..bila abg bergambar...U have to show muka garang sikit..hehhhehe"....



He is turning 12 years old -on August 25, 2008. Ya allah dah besar dah anak aku nie..dah nak dapat Mykad dah...mama dia pulak yg excited....next year masuk lak form 1....mesti aku excited nak beli baju sekolah..takde seluar warna biru...tukar pada warna hijau pulak...


Tahun nie..dia menghadapi UPSR exam..Ya allah... engkau..terangkan hatinya..supaya dia dpt menerima ilmu...engkau jadikanlah anak ku nie anak yg soleh..dan cemerlang dlm mata pelajaran kelak..AMIN.


Dia nie sayang sangat wif Fara Arianna (my only princess)..tengokla..fara memang suka ngan abg long compare to Abg ngah..Abg Ngah dia...org nya sempoi..dan tak suka jaga adik...










Happy advance birthday ABANG...Mama & Abah loves you soo...much...we pray for the best for you...

















Monday, August 4, 2008

Gambar Anak-Anakku

Gambar-gambar ini memang dah lama nak letak..tapi tak masa tak menyelebelahi la...anyway..here it is...



Gambar masa Arianna kena luka kat sebelah mata dia..nampak tak merah tue..nasib baik tak kena mata...sian princess mama nie...

Masa nie..Arianna with Aunty Ayu masa gi wedding Megat

Gambar wif sahabat lama, Anis...masa kat rumah Megat..



Mama princess...


Fara wif Abg long and Abg ngah





Fara termenung seketika...





Fara wif her cheeky face





Masa nie fara baru 2 bulan..ini masa tak silap ayu & her mom datang rumah...semua pakat nak dukung dia...sian dia nangis..

Fara Arianna..mama and abah's princess








LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin